Indijas jeb
austrumu sezams(Sesamum indicum) ir sezamu dzimtas lakstaugs. Sezams tiek
kultivēts, lai iegūtu augu eļļu, tās sēklas, kuras izmanto uzturā, medicīnā,
pārtikas rūpniecībā. Sezama sēklas bieži tiek pievienotas austrumu saldumiem,
halvai, maizei un citiem pārtikas produktiem. Īpaši intensīva garša piemīt
ceptām sēklām.
Gardas receptes, kur pievienot sezama sēklas, apskati Tasty.lv
Ātrie siera virtulīši, kas kūst uz mēles
Mājās pagatavojams 'Gan bei' kraukšķīgais medus cālis
Laša filejas pikantā marinādē ar sezama sēkliņām
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Indija |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|