Žāvētas
dzērvenes saglabā visas svaigu ogu labvēlīgās īpašības. Satur šķiedrvielas, monosaharīdus un disaharīdus, piesātinātās
taukskābes, vitamīnus B1, B2, B4, B5, B6, K, PP, C, E, kalciju, nātriju,
mangānu, kāliju, varu, fosforu, cinku, dzelzi, magnij, selēnu.
Sastāvdaļas: dzērvenes 60%,cukurs 39%, saulespuķu eļļa 1%.
Žāvētas
dzērvenes noder uzkodai, tās pivieno brokastu pārslām, putrām, kompotam, mērcem
un citām ēdienām, izmanto arī rozīņu vietā cepumos, kēksos, kliņģeros un citos
konditorejas izstrādājumos.
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Kanāda |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|