Sēklas pievieno
kartupeļu salātiem, zupām un izmanto arī dzērienu aromatizēšanai. Kopā ar
ziedkopām un sēklām tās izmanto gurķu, tomātu, kāpostu skābēšanai, garšvielu
maisījumos, marinādēm. Savukārt diļļu ēterisko eļļu izmanto parfimērijā.
Diļļu sēklas lieto
pret gremošanas trakta traucējumiem, bezmiegu, nervu sistēmas nostiprināšanai,
sirdsdarbības izlīdzināšanai, asinsspiediena pazemināšanai.
Gardas receptes, kur pievienot diļļu sēklas, apskati Tasty.lv:
Patisonu 'ikri'
Marinētas olas uzkodām
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Polija |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|