Pētersīlis ir viens no visvecākajiem garšaugiem un
ārstniecības augiem, kuru pazīst un lieto visā pasaulē. Kulinārija pētersīļus
izmanto ka pastāvīgu uzkodu, kā arī pievieno salātiem, aukstajiem un siltajiem
gaļas, zivs, putnu, medījuma, subproduktu ēdieniem; var pievienot olām,
biezpienam, sieram, miltu un putraimu ēdieniem, zupām.
Gardas receptes, kur pievienot kaltētus pētersīļus, apskati Tasty.lv:
Krāsnī ceptas gaļas bumbiņas ar sieru
Daudzsieru lazanja ar tītara gaļu un sēnēm
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ēģipte |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|