Želatīns ir
caurspīdīgs, bezkrāsains un sausā veidā lūstošs olbaltumvielu maisījums bez
garšas, kas ir iegūts no dažādu dzīvnieku kolagēna. Želatīns tiek
izmantots kā cietviela pārtikā, zāļu un fotogrāfiju izstrādē un kosmētikas
ražošanā.
Tas ir sastopams lielākajā daļā gumijveida saldumu, pastilā,
dažos saldējumos, pudiņā, jogurtā, želejā, gaļa želejā.
Par želatīna stiprumu (bloom) varat uzzināt rakstot e-pastu- info@safrans.lv.
Gardas receptes, kur pievienot želatīnu, apskati Tasty.lv:
Jogurta krēms ar ogām un auzu pārslu griljāžu
Klasiskais kakao krēms ar šokolādi un ogu ķīseli
Dārzeņu asorti želejā ziemai
Ražotājvalsts |
Valsts: |
ES |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|