Kālija
sorbāts ir apstiprināts konservants, ko
lieto pārtikā, lai pagarinātu pārtikas uzglabāšanas laiku, tas ir efektīvs arī
citos nolūkos, piemēram, vīnā un personīgās higiēnas līdzekļos.
Kālija
sorbāta E202 galvenā funkcija ir kavēt pelējuma, rauga un mikrobu veidošanos,
savukārt palielinot pārtikas produktu uzglabāšanas laiku. Kālija
sorbāts E202 var efektīvi inhibēt pelējuma, rauga un aerobās baktērijas
darbību, piemēram, sieru, vīnu, jogurtu, žāvētu gaļu, bezalkoholiskos dzērienus
un augļu dzērienus, konservētos augļus un dārzeņus un ceptu pārtiku.
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ķīna |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|