Garšvielu maisījumu Salātiem var izmantot gan sausā veidā - vienkārši apkaisot ēdienu, gan arī sajaucot ar eļļu, ūdeni, krējumu, majonēzi, grieķu jogurtu, vai etiķi, lai pagatavotu salātu mērci.
Sastāvā esošie garšaugi - ķiploki, dilles, baziliks, sīpoli, pētersīļi, oregano, pastinaks un rozmarīns - piešķirs salātiem piesātinātu garšu un patīkamu aromātu.
Par produktu | |
Sastāvs: | ķiploku granulas, dilles, pētersīļi, sīpolu granulas, baziliks, oregano, pastinaks, rozmarīns |
Ražotājvalsts | |
Valsts: | Latvija |
Zīmols | |
Zīmols: | Safrāns® |
Fasētājs un izplatītājs | |
Firma: | SIA "Safrāns" |
Iepakojums | |
Iepakojums: | Polietilēns |