Garšvielas
maisījums jēra gaļai dos brīnišķīgu aromātu un pārsteidzošu garšu, neatstājot
nevienu vienaldzīgu. Starp daudziem kulinārijas ekspertiem ir viedoklis, ka
jēra sagatavošana ir ļoti grūts process un tam nav diezgan patīkama smaka. Bet
tas tā nav, austrumu virtuves pavāri, gluži pretēji, pastāvīgi izmanto jēra gaļu.
Viņi apgalvo, lai pagatavot jēra gaļu, nepieciešams izmantot tikai tās
garšvielas, kuras ir piemērotas jēram. Pateicoties šim garšvielām, gatavais
gaļas produkts būs tik sulīgs un mīksts, ka viņu gribēsies gatavot un ēst
vēlreiz.
Par produktu |
Sastāvs: |
baziliks kaltēts, oregano kaltēts, rozmarīns kaltēts, sīpolu granulas, ķiploku granulas kaltētas, melnie pipari rupji malti, sarkanā paprika kaltēta, pretsalipes viela - rapšu eļļa, kurkuma malta.
|
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Latvija |
Zīmols |
Zīmols: |
Safrāns® |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|