Sasmalcinātu anīsu izmanto ceptiem ēdieniem, lai pasargātu tos no baktēriju vai sēnīšu izraisītiem bojājumiem. To pielieto tieši gatavošanas laikā, nelielos daudzumos, jo anīss maltītei dod ļoti spēcīgu garšu. Anīsa zvaigznītes iederēsies bumbieru, plūmju un ābolu kompotos, uzputeņos, saldajās augļu zupās, augļu salātos, ķirbju, burkānu, biešu un sarkano kāpostu ēdienos, piparkūkās, punšā, grokā un liķierī. Anīss
labi iederas arī šampinjonu un zivs ēdienos.
Gardas receptes, kur pievienot zvaigžņu anīsu, apskati Tasty.lv:
Pīles cepetis ar apelsīniem
Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju
Cukuroti bumbieri ar vafelēm un karameļu mērci
Lūdzu, ņemiet vērā, ka produktu fotogrāfijas var nedaudz atšķirties no faktiskā produkta izskata dzīvē.
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Vjetnama |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|