Ķiploki tiek audzēti gan kā garšaugi, gan kā ārstniecības augi. Ķiplokiem
ir raksturīga asa, pikanta garša.
Kā garšvielu parasti izmanto žāvētu ķiploku,
kurām ir dažādi veidi (pārslas, šķēlītes, malti ķiploki).
Ķiploku granulas pievieno zupām, salātiem, pastētei, mērcem, gaļas un dārzeņu ēdieniem.
Izmērs: 26-40 mesh (0.45 - 0.71 mm)
Gardas receptes, kur pievienot ķiploku granulas, apskati Tasty.lv:
Cūkgaļas gulašs
Kā cepeškrāsnī izcept kartupeļus ar zeltaini brūnu garoziņu
Cūkgaļas filejas medaljoni kamas panējumā ar pētersīļu grūbām
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ķīna |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|