Gatavojot ēdienu, žāvēts rozmarīns brīnišķīgi izpaužas kopā ar gaļas un mājputnu marinādēm, jo īpaši ar jēru, būs lielisks papildinājums ceptiem kartupeļiem un citiem dārzeņu ēdieniem. Kaltētas rozmarīna garša nav tik spilgta kā svaigā rozmarīna garša, bet arī garšviela ar skujkoku un citronu garšu ir skaidri jūtama, tādēļ pietiek ar mazu šķipsniņu sauss garšvielas.
Gardas receptes, kur pievienot rozmarīnu, apskati Tasty.lv:
Krāsnī cepti rozmarīna kartupelīši
Liellopa steiks ar rozmarīna sviestu un krāsnī ceptiem kartupeļiem
Ražotājvalsts | |
Valsts: | Maroka |
Fasētājs un izplatītājs | |
Firma: | SIA "Safrāns" |
Iepakojums | |
Iepakojums: | Polietilēns |