Notice: Undefined index: hider in /home2/safransl/public_html/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 67 Notice: Undefined index: hider in /home2/safransl/public_html/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 197
0
 

Īstais nagliņkoks (Syzygium aromaticum) ir miršu dzimtas mūžzaļi koki vai krūmi ar smaržīgām lapām.

Izkaltējot neizplaukušus nagliņkoka ziedpumpurus, iegūst krustnagliņas, kuru sastāvā ir 15–20% ēterisko eļļu, kas tām sniedz ļoti spēcīgu un īpatnēju smaržu un garšu. Šī iemesla dēļ krustnagliņas kā garšvielu ļoti plaši izmanto kulinārijā, pievienojot dažādiem dzērieniem (piemēram, rūgtajiem liķieriem, karstvīnam, punšam, augļu sulām un kokteiļiem), kā arī marinādēm, konditorejas izstrādājumiem, sakņu, gaļas, zivju, sēņu, makaronu ēdieniem, mērcēm un citur. Kā garšvielu krustnagliņas izmanto gan veselas, gan maltas. Ēdieniem krustnagliņas parasti pievieno īsi pirms gatavības.

Vēl no krustnagliņām iegūst neļķu eļļu, bet to antiseptiskās iedarbības dēļ krustnagliņas mēdz izmantot arī zobārstniecībā.

Gardas receptes, kur pievienot krustnagliņas, apskati Tasty.lv 

Lapsas tumšā piparkūku mīkla ar medu 

Baltais karstvīns ar augļiem

Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām 

Ražotājvalsts
Valsts: Indonēzija
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Krustnagliņas

  • 3.00€

  • Bez PVN: 2.48€
  • Produkta kods: IKRN
  • Pieejamība: Noliktavā

Pieejamie varianti



Līdz piegādei trūkst: 4.13€(ar PVN 5.00€)

Īstais nagliņkoks (Syzygium aromaticum) ir miršu dzimtas mūžzaļi koki vai krūmi ar smaržīgām lapām.

Izkaltējot neizplaukušus nagliņkoka ziedpumpurus, iegūst krustnagliņas, kuru sastāvā ir 15–20% ēterisko eļļu, kas tām sniedz ļoti spēcīgu un īpatnēju smaržu un garšu. Šī iemesla dēļ krustnagliņas kā garšvielu ļoti plaši izmanto kulinārijā, pievienojot dažādiem dzērieniem (piemēram, rūgtajiem liķieriem, karstvīnam, punšam, augļu sulām un kokteiļiem), kā arī marinādēm, konditorejas izstrādājumiem, sakņu, gaļas, zivju, sēņu, makaronu ēdieniem, mērcēm un citur. Kā garšvielu krustnagliņas izmanto gan veselas, gan maltas. Ēdieniem krustnagliņas parasti pievieno īsi pirms gatavības.

Vēl no krustnagliņām iegūst neļķu eļļu, bet to antiseptiskās iedarbības dēļ krustnagliņas mēdz izmantot arī zobārstniecībā.

Gardas receptes, kur pievienot krustnagliņas, apskati Tasty.lv 

Lapsas tumšā piparkūku mīkla ar medu 

Baltais karstvīns ar augļiem

Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām 

Ražotājvalsts
Valsts: Indonēzija
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Saistītās preces

Krustnagliņas maltas

Krustnagliņas maltas

3.00€ Bez PVN: 2.48€

Sīkdatnes Mēs izmantojam savas tehniskās (likumiskās un nepieciešamās) un trešo pušu (google) statistikas sīkdatnes. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Uzzināt vairāk”. Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”. Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tehniskās sīkdatnes, kuras ir likumiskās un nepieciešamās, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Piekrītu Nepiekrītu Uzzināt vairāk