Citronu zāle ir
mūžzaļš, daudzgadīgs augs, ar saldu citrona aromātu. Visbiežāk to izmanto
taizemiešu, vjetnamiešu, kambodžiešu, indonēziešu un indiešu ēdienos. Garšauga
citrusu aromāts labi papildina arī mājputnu gaļas, zivju un dažādu jūras velšu
garšas buķeti. Kā tējas sastāvdaļa citronzāle īpaši iecienīta Āfrikas un
Latīņamerikas valstīs.
Ja ēdiena gatavošanā pievieno svaigu vai kaltētu
citronzāli, tad pirms pasniegšanas galdā to no ēdiena parasti izņem.
Gardas receptes, kur pievienot citronzāli, apskati Tasty.lv:
Grilēta zivs citrusaugļu glazūrā
Vistas un nūdeļu zupa vjetnamiešu gaumē
Maltās gaļas bumbiņas ar čili mērci
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ēģipte |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|