Svaigas anīsa lapiņas liek uz
sviestmaizēm, pievieno salātiem. Anīsa sēklas vai noziedējušas ziedkopas
izmanto gurķu, sarkano kāpostu, biešu konservēšanai, pie gaļas un zivju
konserviem. Veselas vai saberztas sēklas lieto maizei un konditorejas
izstrādājumiem, dzērienu, ievārījumu, dažādu saldo ēdienu aromatizēšanai. Ar
anīsa palīdzību var mazināt dažādu produktu specifisko vai nepatīkamu smaku vai
garšu, piemēram, pirms gatavošanas aromatizējot jēra gaļu vai zivis, īslaicīgi
karsējot ar anīsa sēklām augu eļļās.
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ēģipte |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|