Dilles ir visuniversālākais garšaugs kulinārijā, kuru pazīst un lieto visā pasaulē. Dilles pievieno salātiem, aukstajiem un siltajiem
gaļas, zivs, putnu, medījuma, subproduktu ēdieniem; var pievienot olām,
biezpienam, sieram, miltu un putraimu ēdieniem, zupām. Kaltētas dilles
tiek izmantotas dažādos garšvielu maisījumos.
Gardas receptes, kur pievienot kaltētas dilles, apskati Tasty.lv:
Kukurūzas miltu vafeles ar olu un gaileņu mērci
Ligzdiņas ar tomātiem
Mazsālīts lasis kārdinošās garšu variācijās: 5 sālīšanas metodes dažādām gaumēm
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ēģipte |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|