Baziliks ir garšaugs ar
patīkamu aromātu un garšu, tiek augstu vērtēts kā garšviela. Tas labvēlīgi
ietekmē gremošanu. Mūsu kaltētais baziliks ir neaizstājams itāliešu ēdienu gatavošanā.
Piemērota garšviela zivij, makaroniem, dārzeņiem, sēnēm, sieram, tostermaizēm
un salātu mērcēm. Baziliks, ja to lieto kopā ar tomātiem un ķiplokiem, piešķir
ēdienam papildu pikantumu. Pastiprina treknu gaļas ēdienu garšu. Mazina
vajadzību pēc sāls.
Gardas receptes, kur pievienot kaltētu baziliku, apskati Tasty.lv:
Aromātiski, cepeškrāsnī cepti vistas šķiņķīši ar dārzeņiem
Desmit minūšu pica uz tortiljas plāksnes
Sāļā griķu granola
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Ēģipte |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|