Baltie pipari, tāpat kā melnie pipari, ir izgatavoti no piparu auga ogām, kas pazīstams arī kā Piper nigrum. Atšķirībā no melnajiem pipariem, baltie pipari nāk no pilnībā nogatavojošām ogām. Pēc tam šīs ogas fermentē ūdenī, visbeidzot, ārējais slānis tiek noņemts, atstājot tikai iekšējo sēklu. Baltie pipari ir maigāki par melnajiem pipariem, tajā pašā laikā pipariem ir asas un pikantas garšas iezīmes un salīdzinoši maigs aromāts.
Tos pievieno pie vistas gaļas ēdieniem, zivju ēdieniem, mērcēm, salātiem un
ēdieniem no kartupeļiem. Baltie
pipari ir aromātiskāki tāpēc nav piemēroti saldu ēdienu pagatavošanai.
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Vjetnama |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|